Design a site like this with WordPress.com
Aloitus

Meikkipussi perhosprintillä

Ideointia ja valmistelua

Pidin kovasti ystävälle suunnitellusta perhosprintistä ja halusin tehdä tästä jotain itsellenikin. Päädyin ompelemaan pientä meikkipussia. Leikkasin halutun kokoiset sivupalat ja 6cm levyisen pohjan ja ompelin nämä kaikki yhteen ja saumuroin reunat.

Vuorin valintaa

Halusin hempeän oloisen pussin sisäosan olevan räväkämpi ja valitsin hauskan mustavalkoisen kankaan, jonka satuin varaston hyllyltä bongaamaan. Mielestäni tässä yhdistelmässä oli juuri sopivaa asennetta!

Vetoketjun ompelu

Vetoketjun ompelun olisin voinut tehdä ennen muuta ompelua, mutta nyt tämä meni näin päin. Leikkasin sopivan pituisen pätkän mustaa vetoketjua ja kiinnitin sen pussin nurjalle puolelle eli kiinni tulevaan vuorikankaaseen. Ompelin vetoketjun tähän kiinni ja sen jälkeen toiselle reunalle vuoria. Nyt oli huomioitava että vetoketjun jättää keskeltä hiukan auki, jotta pussin saa käännettyä oikein päin 😉

Pohjan ja sivujen ompelu

Ompelin pussin molemmat sivut kiinni ja tämän jälkeen laitoin kaikkiin saumakohtiin kanttinauhat, jotta ilme olisi huoliteltu pussin sisällä. Tämän jälkeen taitoin kulmat kumpaankin päähän, tarkastin, että keskikohdan molemmin puolin jää 3cm ja ompelin siitä. Saumuroin ompeleen vierestä ja tämän jälkeen laitoin kanttinauhan palat niihinkin kohtiin.

Lopputulos olisi voinut olla hiukan symmetrisempi, mutta olen kuitenkin tyytyväinen ja etenkin siihen, miten hienosti päälikangas ja vuori sopivat yhteen!

Suloinen meikkipussi

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: