Design a site like this with WordPress.com
Aloitus

Tilaustyö asiakkaalle

Designtekstiililuokkamme sai keväällä 2022 tilaisuuden pitää näyttely Salon kauppakeskus Plazassa. Esillä oli myös meidän tekemiämme kangaskasseja ja meikkipusseja ja eräs näyttelyssä kävijä ihastui suunnittelemaani kassiin perhosprintillä. Hänellä oli toive, että tekisin samanlaisen lahjaksi hänen ystävälleen ja että tuotteessa olisi myös tuotemerkki. Kirjoitin käsin tussilla nimeni ja se skannattiin koneelle. Koneella se muokattiin sopivaan kokoon ja tulostettiin kangasnauhalle. Tästä tuli tosi kiva!

Perhosten taustalla oleva mintun vihreä väri oli asiakkaan mielestä hyvä, joten se pidettiin samanlaisena. Kassista haluttiin tukeva, joten päälikankaaksi valittiin puuvillacanvas ja vuoreksi päätettiin harmaa 100% pellava. Näyttelyn kassin hihnat olivat 80cm pitkät, mutta nyt tein 50cm pitkät hihnat asiakkaan toiveen mukaisesti. Kassi on kooltaan 36cmx30cm ja siihen tehtiin 6cm pohja, jotta siinä on helppo kantaa ostoksia.

Pääli- ja vuorikankaan taitoin toisiaan vasten ja ompelin tarkkaan yläreunoista kiinni toisiinsa. Hihnat asetin taitteen väliin ja ompelin ne vahvasti kiinni kassiin.

Koulun ompeluluokassa sovitin kassia mallinuken olalle ja sopii olallakin pidettäväksi vaikka asiakas yleensä kantaakin kassia ranteessa. Kirjoitin vielä pienen tervehdyksen lahjan saajalle. Tästä tilaustyöstä tuli kaiken kokemuksen lisäksi todella hyvä mieli.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: